printvisio
pikapaino, kopiopalvelu
tarrat, mainosteippaus
graafinen suunnittelu
kotisivutuotanto
digikuvaus
graafisia ohjeita
yhteystiedot, kartta
ota yhteyttþ

Tarrat ja suurkuvatulosteet

 

 

 

 

 

 

 


Tarrat ja julisteet
Suurkuvatulostimemme tulostaa paperille, tarravinyylille, banderollille, canvastauluihin jne. Tulostin on leikka
ava joten tarrat saadaan leikattua muotoonsa ennen tai jälkeen laminoinnin. Maksimi tulostusleveys on 1600 mm. Käytössämme on myös perinteinen tarraleikkuri sekä leveä laminaattori 1600 mm, jossa lämmitettävä ylätela.

Mimaki

Käyttökohteita vinyylitarroille ovat mm:
- autot, veneet, moottoripyörät
- muuttuvat mainokset takseihin ja busseihin
- maansiirtokoneiden tarrat
- ikkunat, ovet, valomainokset
- opasteet
- kyltit, mainosbanderollit
- messurakenteet, rollup telineet
- infotaulut
- mainospainatukset tekstiileihin

Tarroja Tarroja

Erilaisia tarroja ja muita tulostettavia materiaaleja löytyy eri käyttötarkoitusta varten. Tarrat ovat joko tulostetattavia tai perinteisesti tarraleikkurilla leikattavia. Varastovärejä on n. 30 eri sävyä ja tilaamalla saadaan lisää värejä. Nykyisin moniväriset tarrat tehdään yleensä tulostamalla jolloin käytössä on miltei kaikki värisävyt.

Tarrojen viimeistely
Viimeistelemme tarrat käyttötarkoituksen mukaan. Tarrat voidaan leikata mihin muotoon tahansa ja esim. pieniin tarroihin voimme ajaa pyöristetyt kulmat leikkauksen yhteydessä.

Purjerenkaat Purjerengas valmis

Banderollit
Banderolleja on kahta mallia. Toinen on umpinainen PVC banderolli ja toinen ns. mesh -banderolli, jossa on pieniä reikiä. Reikäbanderolli on hyvä valinta tuulisiin paikkoihin. Reikäbanderolli on myös kevyt johtuen rei'istä. Banderolleihin asennetaan kestävät metalliset purjerenkaat. Reiän halkaisija on 11 mm. Banderollit ovat säänkestäviä.

Canvas taulut
Canvas tauluilla tyylikkäitä, arvokkaan näköisiä ja kestäviä sisustustauluja. Tulostamme kuvat laadukkaalle canvas materiaalille. Käytämme Fredrixen materiaalia, jossa canvas kankaan paksuus on 444 micronia (366 gm2). Materiaali on 35 % puuvillaa ja 65 % polyesteriä. Kuvat piirtyvät kankaalle upeasti ja niillä saa uutta ilmettä sisustukseen. Valmiin tulostetun kankaan voi viedä kehystämöön kehystettäväksi haluamallaan tavalla.

Mainoskylttien pohjamateriaalit
Kylttien ja opasteiden pohjamateriaaliksi suosittelemme näihin tarkoituksiin valmistettuja materiaaleja.

• Kennolevy 5 ja 10 mm = Edullisin levy sisä- ja ulkokäyttöön. Suuret pinnat kuten mainostaulut.
• Vaahto PVC levy 2, 3 ja 5 mm = Siisti umpinainen muovilevy sisä- ja ulkokäyttöön. Pienemmät kohteet.
• Alumiinikomposiittilevy 2 ja 3 mm = Kestävin ja paras levy. Opasteet ja mainoskyltit ulkokäyttöön.
• KAPA Plast 5 mm = Pohjustukseen tarkoitettu kevyt muovipinnoitettu mainoslevy. Varastokoko 70 x 100 cm. Levy pysyy suorana ja jäykkänä tosin kuin halvemmat kevytlevyt. Sisäkäyttöön.

apollo

Levyleikkuri alumiinikomposiitille 210 cm
Vertikaali levyleikkurilla voimme leikata kaikki mainoslevyt sekä myös alumiinikomposiittilevyt ilman roskaamista. Alumiinikomposiittilevyjen kulmat voidaan myös pyöristää kulmanpyöristäjällä. Levyleikkurissa pituus on rajaton ja korkeus max. 210 cm.

Evolution

KeenCut Evolution 2 -levyleikkuri 310 cm
Pitkällä levyleikkurilla voimme leikata mainoslevyt max. 310 cm. Leikkuri tekee laadukkaan jäljen ilman roskaamista ja sillä voidaan leikata esim. pohjustetut mainostaulut leikkausmerkkien mukaan. Leikkuri leikkaa myös banderollit, julisteet ja roll-up telineiden vuodat.

Merkintätarrat
Tulostamme lämpösiirto/foliokirjoitimella tuotemerkintöjä tarralle myös muttuvilla tiedoilla, EAN koodeilla jne. rullatavarana. Esim. 2000 kpl / rulla. Tulostimella voidaan tulostaa vaikkapa juokseva numerointi tarralapulle 1-2000 tai muuttuva sarja- tai tuotenumero. Merkinnät pakkauksiin ja laatikoihin. Painatusväri musta. Resoluutio 200 dpi. Soveltuu yksinkertaiseen mustavalkoiseen pakkaumerkintään. Voidaan käyttää myös säänkestävää hopeapohjaista materiaalia jolloin saadaan tulostettua pitkäkestoisia arvokilpiä.28.02.2023 © Printvisio Printvisio | Venesjärventie 927 | 38760 Venesjärvi | Puh. 044 578 9210 | raimo@printvisio.fi