printvisio
pikapaino, kopiopalvelu
tarrat, mainosteippaus
graafinen suunnittelu
kotisivutuotanto
digikuvaus
graafisia ohjeita
yhteystiedot, kartta
ota yhteyttþ

MYYDÄÄN graafisen alan koneita ja laitteita - katso tästä.

C75 Press

Digipaino
Painatus digitaalisesti ja kopioinnit
Lasertulostus ja -kopiointi on kustannustehokas vaihtoehto painettaessa pieniä tai keskisuuria määriä painotuotteita esim. yksittäiskappaleista muutamiin tuhansiin. Se on myös ainoa tapa jos aikataulu on kiireellinen. Usein tuotteet saadaan asiakkaalle tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Painojälki vastaa lähes offset laatua. Digipainokoneemme on Xerox C75 Press. Kone tuottaa jopa 4500 korkealaatuista väritulostetta tunnissa. Näin ollen isommatkin määrät pystytään toimittamaan nopeasti. Arkkikoko on käytännössä SRA3 kokoon saakka (320 x 450 mm). Koneen suurin tulostusarkki on 330 x 488 mm ja pienin 101 x 142 mm.

Tulostus suoraan älypuhelimesta
Älypuhelimesi (iPhone) löytää tulostimemme WLAN verkosta ja saat dokumentit tulostettuna ilman ajurien asennusta muutamassa sekunnissa A4 arkeille.

Skannaukset
Skannaukset ja kopioinnit nopeasti tiedostoiksi tulostimen arkinsyöttölaitteella jopa 200 sivua minuutissa. Lasilta skannatessa valokuvat ja suurennokset odottaessa. Esim. 100 kpl nippu A4 papereita PDF tiedostoksi - onnistuu.

Digipainotuotteiden jälkikäsittely
Digitulosteet vaativat lähes aina jälkikäsittelyä. Jälkikäsittelyä varten meillä on Dublo DC-615 Pro, jolla tehdään laadukkaat puhtaaksileikkaukset ja nuuttaukset arkki kerrallaan. Isommat pinot leiktaan nopeasti ohjelmoitavalla paperigiljotiinilla Ideal 6550-95 EP. Paperileikkurin kitaleveys on 650 mm. Voit tuoda myös omat pinot leikattavaksi.

ideal

Jälkikäsittelynä mm:
- puhtaaksi leikkaukset
- vihkonidonta (stiftaus)
- nidonnat kulmasta ja sivulta
- normaali- ja mappirei'itykset
- WIRE-O kierrevihot
- nuuttaukset
- erilaiset taittomallit
- kulmien pyöristykset
- laminointi

Dublo DC-615 Pro

Jälkikäsittelymalleja 615

Nuuttaukset
Nuuttaukset teemme Dublo DC-615 Pro:lla samalla kertaa puhtaaksileikkauksen kanssa. Laite nopeuttaa käyntikorttien ja avattavien korttien kuten lahjakorttien ym. tuotantoa.

Arkkien taitto
Arkkien ja esitteiden taittomalleja on useita. Dublo DF-915 taittokone taittaa arkit A3 kokoon saakka nopeasti ja varmasti. Laite taittaa automaattisesti yleisimmät taittomallit kuten tavallisen taiton keskeltä, sisääntaitot, haitaritaitot sekä muutamia erikoisempia taittomalleja. Voit myös tuoda oman tulostepinon taitettavaksi.

DF915taittomallit

Kulmien pyöristykset
Kulmanpyöristäjällä voimme pyöristää korttien ja kilpien reunat 3:lla eri kulmalla.

Nidonnat ja rei'itykset
Tulostuksen yhteydessä nidomme vihot stiftaamalla. Stiftaus on perinteinen niitti joko vihon selkämylsenn tai nippuun haluttuun kohtaan. Voimme myös rei'ittää arkit tulostuksen yhteydessä.

Metallikampasidonta (WIRE-O)
Metallisella WIRE-O -kierteellä voimme nitoa isompiakin nippuja.

Laminaattori
Laminoinnit

Leveät tulosteet ja tarrat max. 1,6 m laminoimme isolla rullalaminaattorilla Easymount SH1600. Laminointi on normaalisti kylmälaminointia, mutta tarvittaessa laminaattorin ylätela voidaan lämmittää. Laminaattorilla voidaan laminoida rullalta rullalle jopa kymmeniä metrejä keskeytyksettä. Tämä nopeuttaa isojen tulostuserien laminointia. Pienet arkit (A3 ja A4 kokoiset) kuumalaminoimme pussiin.

Käyntikortit
Käyntikortit toimitetaan kirkkaassa muovikotelossa. Kortit tulostetaan normaalisti tukevalle 300 g m2 kartongille. Perusmateriaali käyntikorteille on Munken Lynx 300 g m2, joka on korkealaatuinen mattapintainen kartonki. Muitakin vaihtoehtoja löytyy. Kortin ladonta asiakkaan ohjeen mukaan veloituksetta.

Kutsut- ja kiitoskortit
Avattavat ja nuutatut kutsu- ja kiitoskortit. Kutsukortit ovat normaalisti suljettuna A6 kokoa (148x105 mm). Kortti voi avautua pystyyn tai vaakaan. Myös erikoiskoot ovat mahdollisia esim. 150 x 150 mm.

Jäsenlehdet yhdistyksille ja yhteisöille alv 0 %
Veroa ei suoriteta vähintään neljä kertaa vuodessa ilmestyvän sanoma- tai aikakauslehden painoksen myynnistä yleishyödylliselle yhteisölle, joka julkaisee lehteä pääasiassa jäseniään tai osakkaitaan taikka jäsenyhteisöjensä jäseniä tai osakkaita varten ja joka ei harjoita sanoma- tai aikakauslehtien julkaisemista tai myyntiä liiketoiminnan muodossa. http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1993/19931501#L4P56

Muut digipainotuotteet
Printvisio painaa laadukkaasti kaikki digipainotuotteeti kuten esitteet, flyerit, vihot, paperitarrat jne. Paperilaadut vaihtelevat 80 - 350 g m2 ja niihin voi valita päällystetyn tai päällystämättömän pinnoitteen. Oikea paperi valitaan kustannustehokkaasti käyttötarkoitusta silmällä pitäen.

Kysy tarjous painotuotteista raimo@printvisio.fi

Henkilökortit, jäsenkortit
Muovikorttitulostimella tulostamme kestävät muovikortit rakennustyömaalle ja yritysten henkilökunnalle. Muovikortti on kätevä myös erilaisissa yleisötapahtumissa missä tarvitaan henkilökorttia kuten messuilla ja kokouksissa. Muovikortti toimii mainiosti myös yhdistysten ja klubien jäsenkorttina.

Tekstiilimerkinnät

Tekstiilipainatukset
Painamme tekstiileihin painatuksia lämpösiirtomenetelmällä. Useimmiten nämä ovat ns. pelipaitoja joihin painetaan sponsoreiden logoja ja pelinumeroita. Seurat hankkivat yleensä tekstiilit omia kanavia käyttäen ja tuovat ne painettavaksi. Käytämme tulosta/leikkaa menetelmää tai pelkästään leikkaamista värillisestä materiaalista. Painatuksen saa myös nukkapintaisena.
Toimitamme myös mainostekstiilit painatuksella laajasta mallistosta. Alla olevasta linkistä voit selailla eli tekstiilivaihtoehtoja. Nämä kaikki ovat tilattavissa muutaman päivän sisällä ja koot sekä värit voidaan valita vapaasti. Toimimme Tekstiilitukku.fi jälleenmyyjänä.

http://www.tekstiilitukku.fi/Tuotteet

TrodantTrodant logo

Leimasimet
Toimitamme erilaisia leimasimia. Valmistamme Printvisiossa tiedostot ja hyväksytyn vedoksen jälkeen leimasimet toimitetaan asiakkaalle muutamassa päivässä. Kauttamme mm. laadukkaat Trodat -leimasimet.

Arvokilvet ja etiketit
Averyn lämpösiirtotulostimella tulostamme arvokilvet, merkinnät ja etiketit rullalta rullalle. Muuttuvan tiedon tulostus jokaiseen tarraan erikseen onnistuu kuten esim. erilaiset EAN koodit ja sarjanumeroinnit. Lämpösiirtotulostus on yksiväristä, normaalisti musta väri. Arvokilvet painetaan kestävälle hopeataustaiselle erikoismateriaalille.24.04.2019 © Printvisio Printvisio | Venesjärventie 927 | 38760 Venesjärvi | Puh. 044 578 9210 | raimo@printvisio.fi