printvisio
pikapaino, kopiopalvelu
tarrat, mainosteippaus
graafinen suunnittelu
kotisivutuotanto
digikuvaus
graafisia ohjeita
yhteystiedot, kartta
ota yhteyttþ

Digipaino
Painotyöt ja kopioinnit
Digipainossamme painamme erilaiset painotuotteet laadukkaasti ja nopeasti. Uusimmalla tekniikalla painojälki vastaa offsetlaatua. Sisäisellä spektrofotometriä ja automaattisella värikalibroinnilla varmistetaan että värit ja kuvien sävyt ovat sellaisia kuin pitääkin.

Versant on myös nopea ja usein tuotteet saadaan asiakkaalle tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Kone tuottaa tunnissa parhaimmillaan 4800 kpl korkealaatuista väritulostetta jopa 350 g m2 paksuiselle materiaalille. Näin ollen isommatkin määrät pystytään toimittamaan nopeasti. Maksimi arkkikoko on SRA3 eli 320 x 450 mm ja laitteen maksimi arkkikoko on 330 x 488 mm. Isot paperialustat vetävät 2000 arkkia / alusta joten tämäkin nopeuttaa tulostusta.

Skannaukset
Skannaukset nopeasti tiedostoiksi Versantin arkinsyöttölaitteella jopa 200 sivua minuutissa. Lasilta skannatessa valokuvat ja suurennokset odottaessa. Esim. 100 kpl nippu A4 papereita PDF tiedostoksi - onnistuu.

Digipainotuotteiden jälkikäsittely
Digitulosteet vaativat lähes aina jälkikäsittelyä. Jälkikäsittelyä varten meillä on Dublo DC-615 Pro, jolla tehdään laadukkaat puhtaaksileikkaukset ja nuuttaukset arkki kerrallaan. Isommat pinot leiktaan nopeasti ohjelmoitavalla giljotiinilla Ideal 6550-95 EP. Paperileikkurin kitaleveys on 650 mm. Voit tuoda myös omat pinot leikattavaksi.

ideal

Jälkikäsittelynä mm:
- puhtaaksi leikkaukset
- vihkonidonta (stiftaus)
- nidonnat kulmasta ja sivulta
- normaali- ja mappirei'itykset
- WIRE-O kierrevihot
- nuuttaukset
- erilaiset taittomallit
- kulmien pyöristykset
- laminointi

Dublo DC-615 Pro

Jälkikäsittelymalleja 615

Nuuttaukset
Nuuttaukset teemme Dublo DC-615 Pro:lla samalla kertaa puhtaaksileikkauksen kanssa. Laite nopeuttaa käyntikorttien ja avattavien korttien kuten lahjakorttien ym. tuotantoa.

Arkkien taitto
Arkkien ja esitteiden taittomalleja on useita. Dublo DF-915 taittokone taittaa arkit A3 kokoon saakka nopeasti ja varmasti. Laite taittaa automaattisesti yleisimmät taittomallit kuten tavallisen taiton keskeltä, sisääntaitot, haitaritaitot sekä muutamia erikoisempia taittomalleja. Kitkavetoisena taittokone pystyy taittamaan myös pienet arkkikoot kuten käyntikortit.

DF915taittomallit

 

Kulmien pyöristykset
Kulmanpyöristäjällä voimme pyöristää korttien ja kilpien reunat 3:lla eri kulmalla.

Nidonnat ja rei'itykset
Tulostuksen yhteydessä nidomme vihot stiftaamalla. Stiftaus on perinteinen niitti joko vihon selkämylsenn tai nippuun haluttuun kohtaan. Voimme myös rei'ittää arkit tulostuksen yhteydessä.

Metallikampasidonta (WIRE-O)
Metallisella WIRE-O -kierteellä voimme nitoa isompiakin nippuja.

Muovikampasidonta
Muovinen kierre esim. toimisto- ja koulutuskäyttöön.

Laminaattori
Laminoinnit

Leveät tulosteet ja tarrat max. 1,6 m laminoimme isolla rullalaminaattorilla Easymount SH1600. Laminointi on normaalisti kylmälaminointia, mutta tarvittaessa laminaattorin ylätela voidaan lämmittää. Laminaattorilla voidaan laminoida rullalta rullalle jopa kymmeniä metrejä keskeytyksettä. Tämä nopeuttaa isojen tulostuserien laminointia. Pienet arkit (A3 ja A4 kokoiset) kuumalaminoimme pussiin.

Käyntikortit
Käyntikortit toimitetaan läpinäkyvässä muovikotelossa. Käyntikortit tulostetaan normaalisti laadukkaalle 280 tai 335 g m2 kartongille (Focus Card). Muitakin vaihtoehtoja toki löytyy. Esim. ajanvarauskortti voi olla toiselta puolelta voimakkaammin päällystetty kuin toiselta jolloin kirjoittaminen sujuu paremmin eri tyyppisillä kynillä.

Kutsut- ja kiitoskortit
Avattavat ja nuutatut kutsu- ja kiitoskortit. Kutsukortit ovat normaalisti suljettuna A6 kokoa (148x105 mm). Kortti voi avautua pystyyn tai vaakaan. Myös erikoiskoot ovat mahdollisia esim. 150 x 150 mm.

Jäsenlehdet yhdistyksille ja yhteisöille alv 0 %
Veroa ei suoriteta vähintään neljä kertaa vuodessa ilmestyvän sanoma- tai aikakauslehden painoksen myynnistä yleishyödylliselle yhteisölle, joka julkaisee lehteä pääasiassa jäseniään tai osakkaitaan taikka jäsenyhteisöjensä jäseniä tai osakkaita varten ja joka ei harjoita sanoma- tai aikakauslehtien julkaisemista tai myyntiä liiketoiminnan muodossa. http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1993/19931501#L4P56

Muut digipainotuotteet
Printvisio painaa laadukkaasti kaikki digipainotuotteeti kuten esitteet, flyerit, vihot, paperitarrat jne. Paperilaadut vaihtelevat 80 - 350 g m2 ja niihin voi valita päällystetyn tai päällystämättömän pinnoitteen. Oikea paperi valitaan kustannustehokkaasti käyttötarkoitusta silmällä pitäen.

Kysy tarjous painotuotteista raimo@printvisio.fi

Henkilökortit, jäsenkortit
Muovikorttitulostimella tulostamme kestävät muovikortit rakennustyömaalle ja yritysten henkilökunnalle. Muovikortti on kätevä myös erilaisissa yleisötapahtumissa missä tarvitaan henkilökorttia kuten messuilla ja kokouksissa. Muovikortti toimii mainiosti myös yhdistysten ja klubien jäsenkorttina.

Tekstiilimerkinnät

Tekstiilipainatukset
Painamme tekstiileihin painatuksia lämpösiirtomenetelmällä. Useimmiten nämä ovat ns. pelipaitoja joihin painetaan sponsoreiden logoja ja pelinumeroita. Seurat hankkivat yleensä tekstiilit omia kanavia käyttäen ja tuovat ne painettavaksi. Käytämme tulosta/leikkaa menetelmää tai pelkästään leikkaamista värillisestä materiaalista. Painatuksen saa myös nukkapintaisena.
Toimitamme myös mainostekstiilit painatuksella laajasta mallistosta. Alla olevasta linkistä voit selailla eli tekstiilivaihtoehtoja. Nämä kaikki ovat tilattavissa muutaman päivän sisällä ja koot sekä värit voidaan valita vapaasti. Toimimme Tekstiilitukku.fi jälleenmyyjänä.

http://www.tekstiilitukku.fi/Tuotteet

TrodantTrodant logo

Leimasimet
Toimitamme erilaisia leimasimia. Valmistamme Printvisiossa tiedostot ja hyväksytyn vedoksen jälkeen leimasimet toimitetaan asiakkaalle muutamassa päivässä. Kauttamme mm. laadukkaat Trodat -leimasimet.

Arvokilvet ja etiketit
Averyn lämpösiirtotulostimella voimme tulostaa etikettejä ja merkintöjä rullalta rullalle. Muuttuvan tiedon tulostus jokaiseen tarraan erikseen onnistuu kuten esim. erilaiset EAN koodit ja sarjanumeroinnit. Lämpösiirtotulostus on yksiväristä, normaalisti musta väri. Arvokilvet painetaan kestävälle hopeataustaiselle erikoismateriaalille. Tulostustarkkuus lämpösiirtokirjoittimella on 300 dpi. Tarkkuus riittää yksiväriseen numerointiin, nimeämiseen ja EAN- ja QR koodeihin.28.02.2023 © Printvisio Printvisio | Venesjärventie 927 | 38760 Venesjärvi | Puh. 044 578 9210 | raimo@printvisio.fi