printvisio
pikapaino, kopiopalvelu
tarrat, mainosteippaus
graafinen suunnittelu
kotisivutuotanto
digikuvaus
graafisia ohjeita
yhteystiedot, kartta
ota yhteyttþ

Graafinen suunnittelu
Huolella suunniteltu yritysilme palvelee vuosia erilaisissa käyttötarkoituksissa noudattaen samaa graafista ohjetta yritystunnuksen ja värien suhteen. Suunnittelemme yksilöllisesti ilmoitukset ja muut painotuotteet sekä toimitamme painovalmiin (PDF) tiedoston painoon oikealla ICC profiililla. Näin varmistamme, että painotuote on juuri sellainen kuin oli tarkoitettu.

Vektoroinnit
Piirrämme tarratiedostot kuvan ja mittojen perusteella mikäli alkuperäistä tiedostoa ei ole saatavissa. Vektoroimme tarvittaessa bittkarttapohjaiset kuvatiedostot leikattavaksi tarraleikkurilla.

Logosuunnittelu
Suunnittelemme yrityksille ja yhdistyksille logoja ja yritysilmeitä. Logosuunnittelussa annamme työllemme tyytyväisyystakuun. Teemme ehdotuksen ja tarvittaessa teemme muutoksia asiakkaan toiveiden mukaan. Jos tämänkään jälkeen asiakas ei ole tyytyväinen niin suunnittelusta ei veloiteta mitään. Jos asiakas hyväksyy logon tai yritystunnuksen käyttöönsä toimitamme sähköisesti logosta vähintään seuraavat tiedostomuodot:

- PDF CMYK (vektorigrafiikka, painokelpoinen)
- EPS CMYK (vektorigrafiikka, painokelpoinen)
- AI CMYK (vektorigrafiikka, painokelpoinen)
- JPEG RGB 600 ppi (bittikartta kuvatiedosto)
- PNG RGB 600 ppi (bittikartta kuvatiedosto)

Tarvittaessa teemme PMS tiedoston yksi- tai kaksiväripainatuksia varten.

Logon uudistaminen
Onko yrityksessänne vanha logo, joka on skannattu joskus jostain. Tämä on tavallinen ongelma ja nykyaikana asia saattaa tulla eteen lähes päivittäin. Resoluutio ei riitä suurennokseen, logon laatu on huono tai ilme on vanhanaikainen.

Tällaisissa tapauksissa voimme vektoroida logon uudelleen, tehdä siihen värimääritykset, tarvittaessa tehdä pieniä parannuksia ja lopuksi tallettaa yllä mainittuihin tiedostomuotoihin. Tämän jälkeen logo toistuu joka paikassa laadukkaana ja saman näköisenä. Ja kun nämä logotiedostot talletetaan yrityksen nettisivuille josta ne voidaan helposti ottaa käyttöön ilman salasanaa voidaan vapauttaa yrityksen resursseja merkittävästi.28.02.2023 © Printvisio Printvisio | Venesjärventie 927 | 38760 Venesjärvi | Puh. 044 578 9210 | raimo@printvisio.fi